Organizația județeană Mureș a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) a făcut un pas important în cursa electorală, depunând joi dimineață dosarele candidaților pentru Camera Deputaților și Senat la Biroul Electoral Județean Mureș.

Într-o conferință de presă organizată după acest eveniment, Csibi Attila, președintele organizației județene, a subliniat importanța implicării UDMR în guvernarea României, afirmând că Uniunea reprezintă „vocea oamenilor la București”. Attila a subliniat că principalele priorități ale UDMR sunt să ofere soluții reale la problemele care afectează viața de zi cu zi a cetățenilor. „Vrem să realizăm ceea ce îi interesează cel mai mult pe cetățeni și să căutăm soluții la problemele reale ale populației”, a declarat acesta.

Liderul organizației UDMR Mureș a criticat modul în care statul funcționează în relație cu cetățenii, argumentând că statul ar trebui să se adapteze nevoilor oamenilor, nu invers. „Vrem să aducem funcționarea statului la nivelul așteptărilor societății”, a declarat Csibi Attila, punctând faptul că Uniunea își propune să reducă influența statului și să pună accent pe nevoile comunității.

UDMR Mureș se pregătește să trimită în Parlament o echipă puternică, cu candidați care, conform declarațiilor lui Csibi Attila, au demonstrat de-a lungul anilor profesionalism și dedicație, atât în guvernare, cât și în opoziție. „Nu va fi altfel nici de această dată”, a asigurat președintele, adăugând că implicarea în procesul parlamentar și guvernamental va aduce rațiunea în procesul decizional.

Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, aprobate de Consiliul Permanent al Uniunii, se regăsesc nume importante din județul Mureș, printre care Csép Éva Andrea și Novák Levente, care ocupă primele locuri pentru Camera Deputaților, respectiv Senat.

Lista candidaților UDMR Mureș pentru Camera Deputaților include: Csép Éva Andrea, Vass Levente, Markó Attila Gábor, Kolcsár A. Károly, Barabási Antal Szabolcs, Fodor Sándor-József, Birtalan István-Balázs, Labancz Dávid, Kiss Kriszta și Szántó Lóránt. Pentru Senat, candidații sunt: Novák Levente, Császár Károly-Zsolt, Csibi Attila-Zoltán, Kozma Mónika, Szász Izolda și Kelemen Atilla-Márton.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentALEGERILE INTRĂ IN LINIE DREAPTĂ. BEC A DEFINITIVAT ORDINEA CANDIDAȚILOR LA PREȘEDINȚIE PE BULETINUL DE VOT – DOCUMENT OFICIAL
Articolul următorTU DECIZI! MIRON MITREA: DECIZIA CCR DE RESPINGERE A CANDIDATURII DIANEI ȘOȘOACĂ A SCHIMBAT AGENDA PUBLICĂ. CE MOTIVE S-AR PUTEA AFLA ÎN SPATELE EI