Instituțiile de învățământ din Miercurea-Ciuc vor prelua 55 de aparate de ozonificare procurate de către Primărie, anunță ziarharghita.ro. 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea-Ciuc s-a întrunit, ieri, într-o ședință de lucru, după care primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele comitetului, în cadrul unei conferințe de presă, a evidențiat două aspecte. Firma de specialitate va expedia în cursul acestei săptămâni cele 55 aparate de ozonificare, care vor fi predate instituțiilor de învățământ. Pe de altă parte, s-a renunțat la procurarea celor șapte aparate de ventilație pentru Spitalul Județean de Urgență Harghita: distribuitorul nu a expediat la termen dispozitivele medicale, și nici nu a răspuns la rezilierea contractului. Ráduly a menționat: între timp s-au făcut pași importante privind dotarea spitalului, și astfel renunțarea la aparate nu înseamnă un eșec pentru instituție.

Sursă: Ziarharghita.ro

Sursa: Realitatea de Harghita

Articolul precedentOreste Teodorescu: Un val uriaș de nemulțumire și revolta va matura administrația PSD din majoritatea regiunilor țării!
Articolul următorPreședintele CJ Covasna, Tamás Sándor: “Finalizarea Aeroportului Brașov va relansa economia și în județul nostru”