Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. anunțul privind achiziționarea dotărilor necesare desfășurării în condiții optime a activității Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”.

Acestea sunt cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană implementat de forul administrativ județean care vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea clădirii atelierelor instituției.

Astfel, în vederea creșterii gradului de participare în învățământul preșcolar, primar și gimnazial, unitatea școlară va beneficia de mobilier la comandă și alte obiecte de mobilier, echipamente IT, dotări pentru stimulare senzorială și kinetoterapie, precum și de materiale educaționale și alte articole utile furnizării serviciilor instructiv-educative.

Valoarea estimativă a acestora este de 568.149 lei, termenul de depunere a ofertelor fiind 13 iulie a.c.

Termenul de finalizare a proiectului european este luna februarie 2023, stadiul actual al lucrărilor fiind de  cca. 60%.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLiderul UDMR Kelemen Hunor: „Coaliția e funcţională, cu toate dificultăţile ei”
Articolul următorApele Române: În marile orașe NU lipsește apa. Orașele mici și comunele, lovite de secetă – Rezerva de apă și restricțiile în CRIZĂ