12 august este Ziua Internațională a Tineretului. În fiecare an, această zi este celebrată prin recunoașterea eforturilor tinerilor din întreaga lume pentru consolidarea societății globale.

Cu această ocazie, Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a transmis un mesaj festiv.

„Dragi tineri, astăzi vă sărbătorim o dată în plus, prin Ziua Internațională a Tineretului. Încep prin a vă ura să nu pierdeți niciodată seninul și entuziasmul acestei vârste și curajul de a vă deschide către lume și către șansă! Sunteți primii care trebuie să beneficiați de construirea unui viitor mai bun. De aceea, este firesc să fiți și parteneri deplini în acest efort. Puterea voastră de inovație, creativitatea, implicarea sunt neprețuite și ne oferă lentila corectă prin care trebuie să privim acest viitor. Nici voi, nici noi nu putem aduce schimbări în bine de unii singuri, așa că vă rog să fim partneri și în continuare și să învățăm unii de la alții! La mulți ani și la cât mai multe visuri împlinite!”

MEDIAFAX

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentMinistrul Sportului, Eduard Novak, a devenit, oficial, membru UDMR
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”