Rapid a suferit a cincea înfrângere, de data aceasta pe teren propriu, la Buftea, contra celor de la Csikszereda, scor 1-3, într-un meci care a contat pentru etapa 18 din Liga 2, scrie Digisport.

După o primă repriză fadă, disputată pe o vreme de iarnă târzie la Buftea, partea a doua a fost mult mai interesantă și disputată. Fotbaliștii celor de la Csikszereda au deschis scorul, în minutul 54, prin Bauza, care a reluat din voleu, cam de la 11 metri, după un corner de pe stânga.

Fotbaliștii antrenați de către Nicolae Grigore s-au aruncat imediat în atac, în dorința de a egala, dar au neglijat faza de apărare. Astfel că la următorul atac, oaspeții au marcat și al doilea gol, spre disperarea oficialilor clubului de lângă Podul Grant. În minutul 64, alb-vișiniii au început iar să spere după ce Bor a comis un henț în careu iar Adrian Bălan a transformat de la punctul cu var. 

Impulsionați de acest gol, gazdele au forțat egalarea de care au fost foarte aproape în minutul 76. Pănoiu și Bălan nu au reușit să trimită balonul în plasă. Mai întâi s-a opus Palmeș, care a respins de pe linia porții, după care Bălan, din fața porții, lângă bară, nu a reușit să marcheze.

Și, în loc de 2-2, s-a făcut 1-3, grație marocanului Jebari Soufiane, care a șutat superb, din afara careului.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentMinistrul Educației anunță renunțarea la masca de protecție în timpul orelor de sport: “Este un lucru foarte important”
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce funcții ocupă copiii foștilor securiști, astăzi