Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a fost astăzi pe șantierul Cazinoului Constanța, prilej cu care fațada de nord a clădirii a fost dezvelită. Ministrul a făcut mai multe precizări cu referire la stadiu lucrărilor, la termenul de predare al investiției, precum și la sumele de bani investite.
Imagine
“Am vizitat astăzi lucrările Cazinoului din Constanța, clădire unică și reprezentativă a României, a cărei reabilitare este prioritară pentru Guvern.
Au fost finalizate lucrările la fațada de nord a clădirii, și a turnurilor cu berbeci. Elementele de protecție fiind înlăturate, clădirea este vizibilă de pe faleză. Lucrările de reabilitare, finalizate până acum, subliniază monumentalitatea clădirii Cazinoului. Ministerul Dezvoltării asigură finanțarea necesară, în valoare de aproape 90 milioane de lei pentru restaurarea acestui monument unic construit în stilul Art Nouveau.
De asemenea, vizitez construcția noii săli polivalente din Constanța, finanțată cu 96 milioane de lei, va respecta standardele federațiilor sportive de profil, și va putea găzdui competiții de handbal, baschet și volei de nivel național, european și mondial,” a declarant Cseke Attila.
Imagine
Imagine
 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRusia amenință România: Va răspunde în mod adecvat – Ce mesaj vine de la MAE rus
Articolul următorKelemen Hunor, primele explicații despre declarațiile lui Viktor Orban – Decizia luată de Nicolae Ciucă