Vicepreşedintele executiv al UDMR Hegedüs Csilla anunţă că a devenit secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, afirmând că vrea să muncească pentru schimbare. “Am venit aici din dorinţa de a munci, deci vă asigur că voi munci”, susţine ea, citată de News.ro.

“Este oficial! De astăzi sunt secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, a anunţat Hegedüs Csilla, pe Facebook.

Ea a menţionat că a câştigat primul proiect european acum 17 ani, iar din aceste finanţări organizează până în prezent evenimente culturale la castelul Bánffy din Bonţida.

“Lucrez de 15 ani cu Comisia Europeană. Am acceptat numirea mea ca şi secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene deoarece vreau să muncesc pentru schimbare: vreau ca în ţară să avem locuri de muncă noi, locuri de muncă bine plătite, să avem drumuri bune, şcoli dotate corespunzător, să avem spitale moderne, bisericile, castelele, monumentele istorice să fie reabilitate, să avem condiţii de secolul 21”, a adăugat Hegedüs.

Ea a arătat că vrea să contribuie la schimbare inclusiv prin modelarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, “ce aduce României perspectiva modernizării şi a schimbărilor profunde”.

“În paralel cu cadrul financiar multianual (CFM) al UE pentru perioada 2021-2027, voi depune toate eforturile pentru a transforma acestea în instrumente care pot produce schimbări majore”, a afirmat Hegedüs Csilla, adăugând: “Am venit aici din dorinţa de a munci, deci vă asigur că voi munci”.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentDan Barna despre episodul cu ochelarii din Parlament: ”Este o întâmplare absolut banală. Subiect încheiat”
Articolul următorLudovic Orban anunță că votul final pe legea bugetului va fi marți în Parlament