Aseară, la Miercurea Ciuc, a fost programat meciul 4 al semifinalei Campionatului Național de hochei pe gheață, între HC Csikszereda și CSM Galați. 

Cu un avantaj de 2-1 la general, harghitenii mai aveau nevoie de un singur succes pentru a se califica în finală. Și au învins fără mari emoții pe CSM Galați, scor 5-2, pe reprize 1-1, 1-0, 3-1. Pentru ciucani au marcat Combs, Blackwater, Taratukhin, Laday, Maylan, iar golurile moldovenilor au fost înscrise de Polinin și Irimia. Astfel, Csikszereda s-a calificat în ultimul act cu scorul general de 3-1.

În finala Campionatului Național, Miercurea Ciuc va întâlni pe Corona Wolves Brașov, care a trecut cu 3-0 la general de Gheorgheni. Brașovenii își pot lua, astfel, revanșa după finala Ligii Erste pierdută în fața harghitenilor. Primele două partide ale finalei Campionatului Național vor avea loc pe 29 și 30 aprilie, la Brașov. 

În finala mică, CSM Galați va întâlni pe Gheorgheni. Primele două confruntări se vor disputa tot pe 29 și 30 aprilie, la Galați.

 

Articolul precedentLiviu Dragnea rămâne în ÎNCHISOARE! Judecătorii i-au respins cererea de liberare condiţionată ca neîntemeiată
Articolul următorAmbasadorul Israelului la București, despre succesul vaccinării: ”La noi nu au fost fake news-uri. Populația are încredere în știință”