Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, spune că nu sunt tensiuni în coaliția de guvernare și neagă posibilitatea ca UDMR să piardă un minister după rocada premierilor din luna mai.

„Sunt negocieri care de fiecare dată se poartă în cadrul coaliţiei. Aceste negocieri reglează corecta reprezentare a fiecărui partid ca pondere în cadrul acestor funcţii desemnate de către Parlament. Nu există tensiuni în coaliţie.

Vă pot asigura că această coaliţie de guvernare nu stă într-un singur vot, într-o singură poziţie de membru în cadrul acestui Consiliul de coordonare a activităţii ANRE. Nu este vorba de o înlăturare a UDMR.

E vorba de o corectă reprezentare în directă relaţie cu ponderea fiecărui partid în Parlament, ca de fiecare dată. Sunt aceste negocieri care s-au purtat. Situaţia se va autoregla. Coaliţia nu stă într-un singur vot pe o poziţie în cadrul acestui Consiliu de coordonare a activităţii ANRE.

Până la urmă, aceste decizii sunt luate în directă relaţie cu reprezentarea fiecărui partid în Parlament, în funcţie de numărul de mandate, în funcţie de ponderea pe care fiecare o are şi sunt absolut fireşti”, a declarat Ionuț Stroe, la un post TV.

Articolul precedentSCANDAL URIAȘ la Parlament: riscă UDMR să rămână pe dinafară, la rotativă? LISTA cu posibilii candidați la ministere, în noul guvern
Articolul următorMinistrul Tanczos Barna: ”După 30 noiembrie niciun produs care este ambalat în ambalaj SGR nu mai poate fi pus pe piață fără sigla RETURO”