Într-un mediu relaxat, “La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit despre retragerea sa din politică și despre motivele pentru care vrea să renunțe la toate funcțiile publice. Întrebat care este momentul în care un politician ar trebui să iasă din scenă, Kelemen Hunor a spus:

“Trebuie să fie o decizie bine gândită și pregătită, fiindcă responsabilitatea mea este un pic mai mare decât era înainte să fiu președinte, dar vreau să mă retrag în momentul în care mai pot să am în fața mea “o viață”, pentru că am de scris câteva cărți pe care nu le-am scris. Deci trebuie să-mi păstrez încă o viață de om activ, din punct de vedere al posibilităților mele de a scrie.”

Președintele UDMR a fost întrebat dacă peste 10 ani va mai fi în politică. “Peste 10 ani… nu cred. E mult prea mult, dacă mă gândesc astăzi, dar e greu de spus. Să nu așteptați de la mine data exactă sau ora exactă, dar vreau să mai am posibilitatea de a face și altceva.”

 

 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentVREM PETROM ÎNAPOI: “Mă alătur inițiativei pentru că ajunge cu umilința poporului român!” – Vocea ta contează!
Articolul următorKelemen Hunor: Eu aș schimba administrația românească în totalitate