Vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că este nevoie de o anchetă rapidă în cazul incendiului care a izbucnit vineri la Institutul “Matei Balş” din Capitală şi susţine că sănătatea şi educaţia sunt domenii în care nu trebuie făcute economii.

“Este dificil să te exprimi după o tragedie precum cea de astăzi în zori, de la Institutul de Epidemiologie ‘Matei Balş’ din Bucureşti. În mai puţin de trei luni acesta este al doilea incendiu care are loc într-un spital din România soldat cu pierderi de vieţi omeneşti. Trăim momente de doliu acum, în care doresc să transmit sincere condoleanţe rudelor şi apropiaţilor celor decedaţi.
Cauzele incendiului sunt necunoscute, este nevoie de o anchetă şi intervenţie rapidă şi decisivă. Sănătatea şi educaţia sunt domenii în care nu trebuie să facem economii, acestea nu trebuie să fie afectate de măsuri de austeritate!”, scrie vicepremierul pe Facebook.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un pavilion al Institutului ”Matei Balş” din Capitală.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentAnca Dragu după incendiul de la ”Matei Balș”: ”Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări”
Articolul următorPreședintele Iohannis după vizita la ”Matei Balș”: ”Trebuie rapid trase niște concluzii și venit cu soluții. Situația se repetă”