UDMR-ul nu este apropiat nici de PSD, nici de PNL, ci de comunitatea maghiară și de bunul simț, declară la RFI președintele Uniunii, Kelemen Hunor, candidat la alegerile parlamentare din șase decembrie.

Kelemen Hunor le răspunde liberalilor, care au criticat în trecut UDMR-ul pentru apropierea de PSD: ”Asta este o prostie, nu vă supărați (…). Eu acum ce să spun, că PNL-ul a votat cu PSD-ul de nu știu câte ori împreună și acuma să fiu eu supărat pe această chestiune? Nici vorbă. Nu suntem mai apropiați nici de PSD, nici de USR, nici de PNL, suntem apropiați de comunitatea noastră, de alegătorii noștri și de bunul simț”.

Liderul UDMR consideră că animozitățile dintre partidele de centru-dreapta pot fi depășite, pentru a se ajunge la o eventuală coaliție de guvernare, după alegerile parlamentare: ”Singur, nici un partid nu va câștiga alegerile cu 50 plus unu la sută, acest lucru este clar. Suntem condamnați la colaborare, suntem condamnați la a forma coaliții stabile, dacă vrem să facem ceva pentru această societate”.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentAEP, mesaj important pentru românii din străinătate
Articolul următorRealitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă