Ministerul Apărării Naționale anunță că a donat Ministerului Apărării din Republica Moldova materiale de protecție sanitară destinate luptei cu pandemia de coronavirus. Este vorba despre combinezoane, măști, viziere și alte bunuri de uz sanitar, după cum se precizează într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de MApN.

 

“Această nouă tranşă de materiale donate vine în completarea demersului iniţiat în luna aprilie 2020 şi face parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetăţenilor din Republica Moldova reiterat de către preşedintele României cu ocazia recentei vizite la Chişinău.

Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susţinere a autorităţilor Republicii Moldova şi sprijinul concret al eforturilor acestora de combatere a efectelor crizei pandemice” se menționează în comunicat.

La sfârşitul lunii aprilie 2020, Ministerul Apărării Naţionale a contribuit cu personal medical şi 10 izolete produse în România, ca parte a efortului iniţiat de autorităţile statului român pentru sprijinul Republicii Moldova în prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS-CoV2.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 131. Ce fac românii cu petardele?
Articolul următorPreședintele Iohannis se întâlnește astăzi cu liderii coaliției de guvernare la Vila Lac