Liderul PNL Ludovic Orban a declarat luni, la B1TV, că Emil Boc și Vlad Voiculescu fac rău coaliției de guvernare când intră în polemici la televizor.

„E bine sa nu fie un dialog TV. Nu fac bine aceste declaratii polemice. Cand am hotarat sa guvernam Romania trebuie sa fim seriosi. Nu pot fi rezolvate (punctele de vedere diferite) prin polemici la televizor. Comunicarea aceasta divergentă…”, a declarat Ludovic Orban. El a spus că ține de cei 7 ani de acasă să te comporți corect în coaliția de guvernare și „dă impresia de neunitate” când încep „contrele” între aliați și acest lucru dăunează și coaliției și fiecărui partid în parte. Ludovic Orban a inclus aici și contrele Violeta Vijulie (PNL) – Vlad Voiculescu dar și dorința șefei Senatului, Anca Dragu (PLUS) de trecere la Parlament unicameral fără dezbatere anterioară în coaliție.

Despre subiectul disputei Boc – Voiculescu, liderul PNL a înclinat să-i dea dreptate primarului: `Eu sunt adeptul teoriei ca pentru orice cheltuiala o generezi trebuie sa precizezi si sursele de bani’.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Mediului spune lucrurilor pe nume: „Nu poate nimeni sa nege ca exista taieri ilegale în România”
Articolul următorLudovic Orban a anunțat prioritățile Parlamentului: “Bugetul, legile justiției, dar și să îmbunătățim legislația în codul administrativ la legea salarizării”