Președintele Organizației Județene Satu Mare a UDMR și președinte în funcție a Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, și-a depus astăzi, în mod oficial, candidatura pentru încă un mandat în fruntea județului Satu Mare, informează presasm.ro.

Pataki Csaba a precizat că a fost, este și va fi candidatul tuturor naționalităților și etniilor. Actualul președinte a opinat că direcția în care se îndreaptă județul este una bună și a făcut apel la încrederea electoratului.

”În urmă cu patru ani am promis că voi reprezenta fiecare sătmărean, indiferent de naționalitate și apartenență politică. Am promis să pornim pe calea unei dezvoltări pașnice. Am promis să clădesc, împreună cu echipa mea, un județ în care toată lumea să se simtă acasă. Procesul a început, dezvoltarea este vizibilă, dar mai avem multe de făcut, mai avem multă treabă. Voi continua munca! Mulțumesc celor aproape 18.200 de sătmăreni care au semnat pentru un nou mandat, semnături prin care maghiarii, românii, șvabii, rromii și toate celelalte naționalități mi-au acordat încredere. Direcția este bună, echipa puternică, iar planurile noastre sunt garanția dorinței de a construi un județ care să fie căminul nostru, al tuturor!”, a precizat Pataki Csaba.

Sursa: Presasm.ro

Articolul precedentRegulile pentru deschiderea școlilor în 14 septembrie, publicate de Ministerul Sănătății
Articolul următorBogdan Muzgoci, despre reacția lui Ponta după dezvăluirile procurorului Negulescu: „Președintele Pro România a fost mereu deranjat de presă”