UDMR a făcut o mutare surprinză la discuțiile de la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, privind găsirea unei ieșiri din criza politică. Uniunea Maghiarilor l-a propus ca variantă de premier pe liderul formațiunii, Kelemen Hunor. 
 
”Nu exclud o refacere a coaliției. Poate voi reuși eu dacă nu reușește Cîțu, după șase luni timpul te ajută să fii mai înțelept, mai calm, iar lucrurile pot fi refăcute încet,încet. (….) I-am spus domnului președinte că în acest moment nu este nici cazul să tragem de timp, să căutăm soluții care nu sunt viabile. Aici nu e vorba de un joc de a pune mâna pe putere și a guverna România, ci e vorba de responsabilitate, asumare și o soluție prin care reușim să trecem de această perioadă dificilă” , a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a explicat ca motivul unei astfel de inițiative din partea UDMR-ului a fost și faptul că liberalii nu au venit cu nicio propunere de premier.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentDacian Cioloș, reacție după ce a fost desemnat să formeze noul guvern: ”Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării”
Articolul următorCulisele Statului Paralel: DOCUMENT HALUCINANT – Cum le-a ordonat Cîțu subordonaților să dea vina pe USR Plus