Valoarea tichetelor de masă pe care angajatorii le pot oferi salariaților se mărește de la 20 de lei la 30 de lei. Măsura se va aplica de la 1 iulie. 

Valoarea tichetelor de masă crește. Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare.

„Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare (PL-x 515/28.10.2019)”, se arată pe site-ul Administrației Prezidențiale.

De la 1 iulie, tichetele de masă vor valora 30 de lei, cu 10 lei mai mult decât până acum. Astăzi în plenul Camerei Deputaților a fost aprobată această măsură în cadrul proiectului dezbătut. O altă măsură adoptată astăzi este cea care permite voucherelor de vacanță să fie folosite pentru taberele copiilor.

„Prin această modificare legislativă venim în ajutorul familiilor și mai ales al copiilor în vederea promovării de a participa la taberele școlare prin contravaloarea acestui tichet de vacanță”, a spus Csép Éva-Andrea, deputat UDMR.

Articolul precedentȘedință de urgență în coaliție pe tema scumpirii carburanților. Haos după ce PSD a propus plafonarea prețului la 7 lei/litru
Articolul următorParlamentul dă LIBER la împușcarea urșilor: reexaminarea cerută de Iohannis, RESPINSĂ