Sediul Consiliului Judeţean Harghita va trece printr-o dezinfecţie generală, iar angajaţii vor lucra de acasă, după ce vicepreşedintele instituţiei, Barti Tihamér, a fost confirmat cu COVID-19.

Continuăm să lucrăm de acasă. Începând de mâine (joi-n.red.) se va reduce numărul angajaţilor prezenţi la sediul Consiliului Judeţean. Nu în ultimul rând, se va efectua şi o dezinfecţie generală a clădirii instituţiei după ce s-a confirmat un caz pozitiv de coronavirus în instituţia noastră. Îndemnăm în continuare utilizarea mediului online pentru depunerea de acte ([email protected]), procesarea documentelor pe suport de hârtie va fi mai înceată. Cetăţenii au la dispoziţie în acest sens locaţia desemnată la parterul instituţiei“, a scris Borboly Csaba, preşedintele CJ, pe Facebook, în noaptea de miercuri spre joi.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Barti Tihamér, a fost testat pozitiv la COVID-19 şi se află internat la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Barti Tihamér a declarat, pentru AGERPRES, că nu ştie de unde a luat boala şi s-a testat întrucât sâmbătă a făcut febră.

El a mai precizat că nu are simptome şi că se simte bine, iar în izolare se află şi şoferul său, dar şi membrii familiei.

Acesta este al doilea caz de infectare cu noul coronavirus la Consiliul Judeţean Harghita, după ce o angajată a fost testată pozitiv în luna iunie.

AGERPRES

FOTO: szekelyhon.ro

Articolul precedentAEP anunță că a centralizat evaluările pentru aproape 15.800 de secţii de votare, referitor la răspândirea coronavirusului
Articolul următorCseke Attila, candidatul UDMR la primăria Oradea, vine cu un proiect revoluționar