Duminică s-a înregistrat o prezență ridicată la alegerile parțiale pentru Primăria din Ozun, aproape 50% dintre cetățenii cu drept de vot s-au prezentat la urne. Candidatul UDMR, Bordás Enikő, a primit 1074 de voturi din cele 1710 exprimate în comună, devenind noul primar al localității.  

Mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat de locuitorii comunei Ozun! Am lucrat și vom lucra în echipă pentru dezvoltarea comunei Ozun, pentru finalizarea lucrărilor începute ca să putem să asigurăm un trai mai bun pentru toți locuitorii comunei noastre. Îmi voi continua munca mea în calitate de primar al comunei, și, împreună cu echipa din Primărie, vom face tot ce trebuie ca Ozunul să rămână pe calea dezvoltării, să avem o comună modernă și o comunitate puternică. Vom lucra, în continuare, pentru dezvoltarea comunei Ozun, împreună cu locuitorii comunei Ozun!” – a subliniat primarul proaspăt ales, Bordás Enikő. 

„Oamenii din Ozun au votat pentru dezvoltare, pentru munca cinstită și perseverentă, pentru continuarea modernizării. Mulțumim echipei doamnei primar, echipei UDMR și bineînțeles locuitorilor din comuna Ozun că au rămas solidari și și-au unit forțele pentru a alege pe doamna Bordás Enikő să conducă această comună în următorii ani. Suntem convinși că va fi un primar care lucrează în beneficiul întregii comunități, indiferent de naționalitate, de convingeri politice. O felicităm și îi urăm succes în activitatea sa de primar al comunei Ozun!” – a subliniat președintele UDMR Covasna, Tamás Sándor, adăugând că, chiar și în ziua votului au fost încercări de a influența comunitatea din Ozun, însă locuitorii comunei au ales incontestabil candidatul UDMR pentru funcția de primar.  

În comună sunt 3.753 de persoane cu drept de vot, dintre care 1.710 s-au prezentat la urne, ceea ce înseamnă o prezență de 45,56%. Candidatul UDMR, Bordás Enikő a primit 1.074 de voturi, câștigând alegerile parțiale cu 63,74%. 

Biroul de presă al Organizației Județene UDMR Covasna  

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentMinistrul Dezvoltării dă asigurări că nu este nicio problemă cu plățile pentru PNDL
Articolul următorCulisele Statului Paralel – VIDEO – Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc – Totul despre relația cu Maior și Bica