Deputatul UDMR Szabo Odon a declarat, miercuri, despre blocajul din coaliţia PSD-PNL pe stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că cei de la PSD primesc aceeaşi monedă pe care au primit-o şi ei acum un an de zile. „Nu poţi să spui că dacă odată cineva te-a trişat, nu trişează şi a doua oară. Dacă s-au înţeles pe un calendar, ar trebui respectat”, a mai spus Odon.

„Cea mai mare discuţie în momentul de faţă nu se referă la candidaţi. Eu cred că aceste alegeri sunt importante indifferent când vor se vor organiza ele. Se încheie un ciclu, în momentul de faţă, domnul Iohannis nu mai poate candida”, a spus deputatul UDMR în emisiunea România Politică de la Prima News, potrivit news.ro.

Despre conflictul dintre PSD şi PNL pe tema datei alegerilor prezidenţiale, Szabo Odon a spus că „PSD a păţit exact ce a păţit UDMR cu un an în urmă”.

„Noi am avut un protocol semnat, ce se va întâmpla la rocada premierilor, nu s-au ţinut de cuvânt colegii, PSD-ul a tolerat acest lucru. În acest context, primesc aceeaşi modedă pe care am primit-o noi acum un an de zile. Nu poţi să spui că dacă odată cineva te-a trişat, nu trişează şi a doua oară. Dacă s-au înţeles pe un calendar, ar trebui respectat. Dar vă spun, nu contează când vor fi alegerile. Nu îmi dau seama de ce se cramponează unii sau alţii de această chestiune”, a arătat deputatul UDMR.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentCsép Éva Andrea, deputat UDMR: ”Nu putem spune unei femei care cere ajutorul episcopului să se roage și să suporte ceea ce i se întâmplă”
Articolul următorPreşedintele UDMR, Kelemen Hunor: “Indiferent când vor avea loc alegerile prezidenţiale, comunitatea maghiară din România va avea un candidat”