Reprezentanții Asociației Elevilor București și Ilfov le cer autorităților să hotărască ce scenariu va fi aplicat pentru următorul an școlar. 

Asociația Elevilor din București și Ilfov protestează în fața Guvernului, fata de incertitudinea care domnește cu o lună și jumătate înainte de începerea anului școlar în context pandemic, deoarece Guvernul nu a anunțat până acum scenariile finale pentru deschiderea școlilor din 14 septembrie.

“Avand in vedere situatia actuala a educatiei din Romania si dezbaterea ampla din spatiul public privind redeschiderea scolilor, asociatiile reprezentative ale elevilor solicita autoritatilor sa prezinte un plan concret privind anul scolar 2020-2021. Asigurarea accesului la educatie, indiferent de situatia socio-economica si a igienei din unitatile din invatamant sunt masuri pe care Guvernul Romaniei trebuie sa le ia de urgenta”, spun elevii care protestează.

„Într-o lună începe anul școlar și noi nu știm nimic despre cum se va desfășura iar asta induce o panică în rândul elevilor și părinților” a declarat Alex Rădulescu, Președintele Asociației Elevilor din București și Ilfov.
Elevii i-au adus un ceas lui Ludovic Orban pentru a-i arăta că trece timpul.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe
Articolul următorTrei decrete importante semnate de președintele Iohannis