Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost introdusă la vot final. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat, miercuri, suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Parlamentarii vor vota proiectul PSD.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a decis, miercuri, să dezbată şi să voteze proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor deoarece a fost depus primul.

„Va solicit atenția pentru o intervenție pe procedură. În reuniunea BPR de ieri am convenit ca urmare a unei propuneri formulate de liderul de grup PSD, Alfred Simonis, să formulăm o propunere de completare a ordinii de zi de azi. Vă propun să introducem pe ordinea de zi, la punctul 8, proiectul de modificare a Statutului deputaților și senatorilor, proiect de lege prin care, sunt trei propuneri legislative formulate de trei grupuri parlamentare, pentru abrogarea a două articole care instituie dreptul la pensii speciale”, a declarat liderul PNL Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților.

 

Articolul precedentFără emoții: Moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu a fost respinsă
Articolul următorVass Levente a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii