Interviul anului, în exclusivitate, la Realitatea PLUS: procurorul Mircea Negulescu rupe tăcerea, în premieră după ce a scăpat din arest. 

Anchetatorul care i-a îngrozit pe Victor Ponta și pe toți liderii politici, omul de încredere al Codruței Kovesi, care a aruncat justiția în aer, a decis să facă dezvăluiri. 

Sunt mărturii explozive. Ce legături avea procurorul zis Portocală cu politicienii, țintele executate la comandă, ce negocieri aveau loc în birourile DNA dar și probele din dosare. Toate aceste răspunsuri ținute la secret până acum le aflați într-o ediție specială, marți, de la ora 18:00. Sunt informațiile care aruncă în aer rezultatul alegerilor!

Într-o intervenție la “Legile Puterii”, jurnaliștii Realitatea Plus Iulian Leca și Bogdan Muzgoci, realizatorii interviului, au dezvăluit doar câteva detalii. Este vorba de 14 ore de discuții, în care se vorbește despre numele grele din politica românească. “Toate afirmațiile sunt susținute cu probe și argumente, am auzit dezvăluiri despre care nici nu bănuiam să le aud, iar la final a afirmat că mi-a spus cam 0,01% din ceea ce știe,” a explicat Iulian Leca, unul dintre realizatori. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mircia Gutău și mandatele cu cântec. Condamnări și dosare penale pe bandă rulantă
Articolul următorALEGERI LOCALE 2020. Depunerea candidaturilor, pe ultima sută de metri. Când începe campania electorală