Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, într-un briefing de presă la Palatul Victoria, că a asigurat la Bruxelles că acesta este Guvernul care va face reforme.

„Avem cel mai bun PNRR pentru Comisia Europeană! Acesta este Guvernul care va face refome.

România a fost acolo ca să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun cu PNRR. Vreau să fie un program care să fie aprobabt în momentul în care va fi depus. Am prezentat Comisiei Europene obiectivele noastre în ceea ce privește reforma, cu privire la ceea ce privește economia și modul în care PNRR va susține în următoarea perioadă creșterea economică, dar și reformele”, a spus Florin Cîțu, în briefingul de presă de după ședința de Guvern.

„Despre colaborarea cu social-democrații… voi avea o discuție, PNRR nu e doar al acestui guvern. Eu cred că social-democrații nu vor ca România să pună în pericol adoptarea PNRR la nivelul întregii UE”, a spus Florin Cîțu după întoarcerea de la Bruxelles, unde a discutat cu reprezentanții Comisiei Europene.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO | Cristian Rizea: Sunt alături de veteranii de război umiliți de Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon
Articolul următorDan Motreanu: “Previziuni ale Comisiei Europene. PIB-ul României va creste cu 5.1% în 2021 și 4.9% în 2022”