Miliardarul condamnat Ioan Niculae a sosit, în urmă cu puțin timp în țară cu o cursă din Italia. În prezent autoritățile vamale fac formalitățile de intrare în țară, fiind necesară o întreagă procedură. El a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare și a fost dat în urmărire de autoritățile din România. 

Conform surselor Realitatea PLUS, Ioan Niculae va fi dus direct la Penitenciarul Rahova. Cei de la penitenciar îl vor plasa direct în carantină, aceasa fiind procedura standard la orice pedeapsă. Avocatul omului de afaceri spune că ar putea fi încarcerat la Penitenciarul Alexandria. 

Această pedeapsă este o pedeapsă care a fost deja executată. În momentul în care va fi încarcerat, va intra în comisia de eliberare condiționată. Asta pentru că are deja o pedeapsă, dar și pentru că are deja vârsta de 60 de ani. În prezent, avocatul spune că afaceristul are deja executate 700 de zile de închisoare și susține că ar mai putea face o lună sau două din pedeapsă.

Deplasarea în Italia nu s-a făcut pentru a se sustrage de la pedeapsă, susține avocatul lui Ioan Nicolae, ci doar motivele medicale și spune că afaceristul are și acte medicale în acest sens. 

Ioan Niculae, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentIA PASTILA SRS: Presiuni uriașe pe managerii de spitale
Articolul următorCÂND vor dispărea pensiile speciale din România