Liderul UDMR Kelemen Hunor a spus în emisiunea „Ochii pe mine”, de la Aleph News, că Parlamentul care va fi ales în 6 decembrie va fi dominat de PNL și USR.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat, miercuri seara, la Aleph News, în emisiunea „Ochii pe mine”, rezultatul alegerilor locale din România, considerând că partidul pe care îl conduce a ieşit onorabil în urma acestui tur de scrutin.

„Avem patru consilii judeţene şi am păstrat raportul de forţe. Harta naţională arată apropierea dintre PNL şi PSD. În câteva oraşe a câştigat USR, dar a avut rezultat mai slabe decât cel aşteptat”, a spus Hunor.

Hunor a mai spus că „a mai câştigat cineva aceste alegeri în Bucureşti: PMP şi Băsescu. A avut o tactică bună să intre în cursă (Băsescu – n.r.)”.

În privința alegerilor parlamentare, Kelemen Hunor crede că Parlamentul va fi dominat de PNL şi USR, iar Nicuşor Dan se va apropia de PNL, aceasta fiind „o mişcare absolut firească”.

„Dacă nu va exista o stabilitate politică după parlamentare, iarăşi vom avea în 4 ani 5 guverne şi economia va avea de suferit. Stabilitatea depinde de electorat, dar necesitatea coaliţiei de guvernare va exista”, spune Kelemen Hunor.

Alegerile parlamentare vor avea loc în 6 decembrie 2020.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentManagerul Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara avertizează: Suntem într-un tsunami!
Articolul următorMAE şi AEP încurajează votul prin corespondenţă în diaspora