UDMR a transmis cum va vota la moțiunea de cenzură pregătită de opoziție împotriva Guvernului Ciolacu după adoptarea măsurilor fiscale din Planul Austerității, cu majorări de taxe și impozite. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii – Kelemen Hunor. 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, promite că formațiunea pe care o conduce nu va semna moţiunea de cenzură pregătită de Opoziție dacă Guvernul va ţine cont de propunerile lor privind măsurile fiscale. În același timp, liderul UDMR nu ezită să critice măsurile din Planul Austerității, discutate, în primă lectură, de Guvernul Ciolacu.

”Moţiunea de cenzură în acest moment nu are susţinerea necesară de a da jos Guvernul. Şi pentru noi important este: facem un joc de imagine sau rezolvăm ceva pentru comunităţile locale şi pentru mediul de afaceri?. (…)

Eu văd aceste măsuri un pic ca și pe niște improvizații rapide, hai să găsim niște bani, pentru a acoperi deficitul bugetar, fără să văd măsurile pe digitalizarea sistemului fiscal, fără să văd cum se va colecta ce nu s-a colectat până acum”, adeclarat Kelemen Hunor, vineri, la RFI România.

Articolul precedentKelemen Hunor despre măsurile guvernului Ciolacu: ”O improvizație totală. Uniunea nu poate fi de acord…”
Articolul următorDumitru Buzatu a fost reţinut în dosarul mitei de peste un milion de lei – DNA. Denunțătorul, un om de afaceri din Cluj – SURSE