Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, sâmbătă, după inaugurarea lucrărilor de modernizare a Colegiului Naţional de Artă Târgu Mureş, că Uniunea poate câştiga la alegerile locale din acest an cel puţin acelaşi număr de primari ca la scrutinul din anul 2020.

“Eu cred că ceea ce am câştigat în 2020 putem câştiga şi în 2024 şi atunci putem spune că avem un rezultat bun. Judeţul Mureş este important, municipiul Târgu Mureş este important, este important şi Reghin, este importantă şi fiecare comună unde noi avem posibilitatea de a da primarul. Şi eu cred că, dacă reuşim să păstrăm rezultatele din 2020, atunci avem şi în 2024 un rezultat bun pentru comunitate”, a declarat Kelemen Hunor.

Politicianul a spus că UDMR are 200 de primării, în acest moment, în România şi speră în continuare în menţinerea acestui număr.

În privinţa municipiului Târgu Mureş, liderul UDMR a spus că aici a fost începută o schimbare de direcţie şi o dezvoltare puternică.

“Am început în municipiul Târgu Mureş o schimbare de direcţie şi o dezvoltare puternică a oraşului, ceea ce se şi vede dacă ne plimbăm prin oraş. Se construieşte peste tot şi vrem să continuăm la o viteză mai mare. Servicii puternice şi servicii de calitate trebuie să oferim locuitorilor din Târgu Mureş şi din judeţul Mureş. În judeţul Mureş, la fel, în anii care au trecut, foarte multe proiecte au fost lansate, foarte multe proiecte au fost finalizate. Nu este momentul să ne oprim şi să schimbăm direcţia. Deci, în Mureş, atât în judeţ, cât şi în municipiu, noi credem că direcţia este bună, viteza trebuie mărită, trebuie să fim consecvenţi şi promitem un singur lucru: că vom munci pentru comunitate”, a mai afirmat Kelemen Hunor.

Răspunsul dat de Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale: „Întrebarea e dacă ţara este pregătită”

Potrivit acestuia, după numeroase investiţii în infrastructură, oamenii aşteaptă servicii de calitate în învăţământ şi în sănătate.

“Vom munci pentru a oferi pe de o parte infrastructura necesară, să atragem şi investitori, să contribuim la creşterea economică, să existe locuri de muncă, dar în acelaşi timp să oferim servicii de calitate oriunde mergi. Astăzi, după foarte multe investiţii în infrastructură, oamenii aşteaptă servicii de calitate în învăţământ, în sănătate, primul rând în sănătate, şi acest lucru trebuie spus, servicii sociale, iar în administraţie- servicii eficiente şi mai puţină birocraţie, mai aproape de cetăţean. Asta vor oamenii şi au dreptate. Au dreptate, fiindcă dacă noi investim în clădiri, investim în infrastructură, nu investim de dragul asfaltului, de dragul clădirilor renovate sau construite, ci pentru comunitate. Acest lucru vrem să continuăm şi în anii care urmează”, a mai spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a participat, sâmbătă, în judeţul Mureş, la inaugurarea unor investiţii, între care şi cea de modernizare a Colegiului Naţional de Artă din Târgu Mureş, în valoare de 3 milioane de lei.

“Astăzi am văzut rezultatele eforturilor noastre colective. De la lucrările brute de construcţie şi instalaţii, până la finisaje şi dotări, această transformare a fost rezultatul unei munci susţinute. Fiecare clasă este acum echipată cu tablă inteligentă, grupurile sanitare sunt renovate, iar curtea şcolii oferă un mediu prietenos şi sigur pentru elevi. Aceste investiţii demonstrează angajamentul nostru pentru educaţia de calitate”, a declarat primarul municipiului Târgu Mureş, Soós Zoltán.

Vicecancelarul Elveției a murit pe neașteptate la vârsta de 55 de ani. „S-a prăbușit într-o drumeție”

 
 
 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentA fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei
Articolul următorTensiuni uriașe în Coaliție: liderii PSD și PNL, față în față în prima ședință de la începutul campaniei electorale