Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, după ce a făcut-o de trei ori până acum, dar că partidul va avea sigur candidat la alegerile din 2024.

„Eu sigur nu, eu am candidat de trei ori, am încercat, eu ştiam şi când am candidat că nu am nicio şansă, am făcut-o pentru că ăsta era jocul politic, trebuia să o fac şi e bină că am făcut-o”, a afirmat Kelemen Hunor la un post TV, potrivit News.ro.

„Puteam să o fac şi a patra oară şi cine va veni după mine va avea un rezultat asemănător, nu va fi un rezultat diferit, dar trebuie să facă acest exerciţiu. Până în 2024 mai e timp, dar eu nu mai sunt interesat, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a recunoscut că a luat decizia încă din 2019. „Am luat decizia aceasta în 2019, când colegii m-au convins să mai merg încă o dată. Am spus da, dar ultima dată”, a arătat el.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentRomânia ar putea intra în Schengen abia în anul 2025 – Anunțul vicepremierului Kelemen Hunor
Articolul următorȘedință la Palatul Victoria | Este aprobat Contractul de finanțare cu BEI pentru investiții rutiere – Decizii majore pentru România