Coaliția PSD-PNL s-a întrunit, joi, într-o ședință crucială în cadrul căreia s-au luat decizii majore cu privire la candidații pentru Primăria Capitalei și cei de sectoare. Sursele Realitatea Plus au reușit să afle detalii exclusive despre discuțiile intense purtate între reprezentanții PSD și PNL. 

Una dintre primele decizii luate a fost aceea că cele două formațiuni politice vor merge cu candidați comuni la toate primăriile de sector. Sursele Realitatea Plus spun că încă se mai discută cu privire la candidații pentru sectoarele 1, 2 și 5 din București.

Este de subliniat faptul că includerea sectorului 5 în discuțiile referitoare la candidaturile comune a constituit o noutate, având în vedere că inițial se lua în considerare doar sectoarele 1 și 2.

Printre numele vehiculate în cadrul discuțiilor s-a regăsit și cel al lui Rareș Hopincă, care este posibil să fie inclus pe lista de potențiali candidați pentru Primăria Sectorului 2. De asemenea, Sebastian Burduja este în cărți pentru a participa din partea coaliției în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 1.

Piedone, mesaj acid pentru politicienii care „au năvălit la cașcaval”: „Vă pregătesc ULTIMUL BAL”

Cu toate acestea, nu s-a ajuns încă la o decizie definitivă în ceea ce privește persoanele care vor candida, ci doar la acordul asupra unor candidaturi comune în anumite sectoare.

În ceea ce privește alegerile pentru Primăria Capitalei, încă se așteaptă o soluție clară referitoare la candidaturile comune sau separate ale celor două partide. 

Exista doua scenarii principale: Primul scenariu este cel conform căruia coaliția ar urma să participe la alegerile pentru Primăria Capitalei cu candidati separati, caz in care PSD va merge cu Gabriela Firea și PNL cu Sebastian Burduja.

Al doilea scenariu este acela conform căruia coaliția intră în alegeri cu un candidat comun, dar cu un candidat care să nu fie nici Gabriela Firea, nici Sebastian Burduja.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSalariul mediu net a scăzut, în România, în ianuarie, comparativ cu decembrie 2023
Articolul următorDe ce nu au venit încă deciziile cu recalcularea pensiilor și când pot afla seniorii cât vor primi? Răspunsul șefului Casei Naționale de Pensii, la Realitatea Plus