Ministrul Ciprian Teleman a vorbit despre firmele care fac afaceri cu statul și a anunțat că își dorește ca toți contractorii Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării să devină mărci de prestigiu la fel cum se întâmplă cu companiile care lucrează cu Casa Regală a României, conform Mediafax.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, își propune că firmele care fac afaceri cu ministerul să capete mărci de prestigiu de pe urma colaborării. Teleman a oferit un exemplu și a vorbit despre furnizorii Casei Regale a României.

Explicațiile publicate pe pagina de Facebook a ministrului au venit în condițiile în care Ciprian Teleman a vorbit, în trecut, de mai multe ori, despre companiile care fac afaceri cu statul

„În campania electorală, când nu eram atât de vizibil ca acum, am vorbit despre achizițiile publice și anatema pe care de multe ori o capătă firmele care “fac afaceri cu statul”. Un obiectiv, pentru care voi face tot ce ține de mine, este ca devenind contractor al MCID să aducă acelei firme o marcă de prestigiu. Așa cum este aceea de furnizor al Casei Regale. O marcă de calitate și responsabilitate”, a scris ministrul Ciprian Teleman pe Facebook.

Articolul precedentClaudiu Năsui, exclusiv la „Legile Puterii”:  Am putea închide companii
Articolul următorLudovic Orban, mesaj pentru PSD: ”De ce nu au prevăzut cum o să crească pensiile și salariile pe 100 de ani?”