Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat, luni, că în UDMR nu sunt tensiuni, iar Congresul din luna septembrie nu va fi unul de alegere a preşedintelui, ci o reuniune în care va fi analizat modul în care a activat formaţiunea în ultimii doi ani şi perspectivele pentru comunitatea maghiară din România, conform Agerpres.

“În UDMR nu sunt tensiuni, lucrăm în echipă, la fel se lucrează şi în celelalte partide, în mod categoric. Până la urmă, când ai un Congres în care se fac alegeri, anumite dezbateri, discuţii sunt inerente şi inevitabile. Noi nu suntem în anul în care Congresul este unul de alegere a preşedintelui. Avem Congres la fiecare doi ani, dar mandatul preşedintelui este de patru ani. Preşedintele Kelemen Hunor este la jumătatea acestui mandat, astfel încât noi nu avem această presiune, dar, evident, va trebui să analizăm ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani şi să vedem în perspectivă ce ne dorim pentru comunitatea pe care reprezentăm”, a declarat Cseke Attila, la Digi 24.

El a fost întrebat dacă vor exista tensiuni precum în PNL şi USR PLUS la Congresul UDMR anunţat pentru luna septembrie.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentMinisterul Sănătății, reacție în scandalul dezinfectanților diluați
Articolul următorOra 18:00 – Mafia gunoaielor, pe făraș! Martor protejat din ROMPREST, dezvăluiri fără precedent. Clotilde Armand, armă de șantaj împotriva angajaților