Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, afirmă că există foarte multe proiecte finanţate din bani publici, cu foarte mulţi experţi, dar care nu produc rezultate concrete.

”Avem foarte multe proiecte care se bazează pe studii şi expertize, dar acestea vor trebui finalizate mult mai rapid, pentru că impresia mea este că sunt foarte multe proiecte cu foarte mulţi experţi şi problema nu este numai că-i plătim din fonduri publice, ci problema este că nu prea se produce, nu am văzut un produs finit pe strategiile finanţate din aceste proiecte”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Cseke Attila.

Ministrul interimar de la Sănătate crede că Ministerul Sănătăţii va trebui să facă o analiză, după trecerea pandemiei.

”O analiză foarte clară, ceea ce este necesar să fie menţinut şi finanţat, dar cu condiţia să se şi livreze, să se şi producă cea ce ministerul finanţatează”, a mai declaat ministrul.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii: Prilej de a-i omagia pe toţi militarii care, departe de casă şi familii, şi-au îndeplinit misiunile încredinţate
Articolul următorMinistrul Dezvoltării: “Asigurăm continuitatea furnizării de energie termică în localități. Am asigurat resursele financiare necesare pentru acoperirea facturilor”