Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, le-a prezentat miercuri managerilor unităților aflate în subordinea ministerului măsurile care vor fi luate pentru eficientizarea activității. Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a întâlnit miercuri cu directorii din cadrul Ministerului și managerii unităților din subordinea MTI.

Discuțiile au vizat aspecte ce țin de activitățile desfășurate la nivelul direcțiilor MTI și al companiilor, precum și acțiunile și măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă pentru eficientizarea activităților.

„De la bun început vreau să vă transmit că aveți în mine un partener. De aceea v-am convocat astăzi să discutăm cum putem să eficientizăm și să profesionalizăm activitatea la nivelul structurilor sau companiilor pe care le conduceți. Este foarte clar pentru toată lumea că din păcate la nivelul fiecărei structuri există persoane care și-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înțeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor și să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la Minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă. Nu mă feresc să fac schimbări și nu mă feresc de reforme”, a declarat Cătălin Drulă.

Acesta le-a transmis angajaților că vrea progrese și vrea să livreze românilor „lucruri concrete”.

Articolul precedentPremierul Cițu: ”Luăm în calcul o creştere a alocaţiilor cu 20%, este ceea ce cred că este sustenabil”
Articolul următorMinistrul Justiției, Stelian Ion: ”Singura opțiune de evitare a acestor probleme a rămas ordonanța de urgență”