Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că soarta Guvernului Orban II se va juca la voturile UDMR și profețește că de data asta, maghiarii, în ciuda tensiunilor puternice din ultima perioadă cu Cotroceniul, vor juca cu liberalii.

„Dl Ciolacu, dacă rupe amantlâcul din ultimele luni, e foarte bine, pentru că guvernul PNL a fost investit de PSD. Daca se depune moțiunea de cenzură, înseamnă că s-a terminat amantlâcul. Daca moțiunea trece sau nu trece nu știm, dl Iohannis e foarte bine informat si probabil că știe cum vor vota parlamentarii”, a spus Ponta, miercuri, la B1Tv.

„Dacă UDMR votează, 100% trece; dacă nu o votează, probabil că nu trece pentru că Pro Romania și PSD nu avem împreună 233 de voturi”, a adăugat liderul Pro România.

Întrebat cum vor vota parlamentarii UDMR, Ponta a răspuns: „Cu Guvernul PNL. Jo Napot Kivanok, PNL. Facem pariu?”. La remarca interlocutorului că UDMR și Klaus Iohannis au avut totuși un conflict deschis, liderul Pro România a replicat: „Serios? Bine. Hai că discutăm după. Jó Napot Kivánok, PNL, va fi de data asta”.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Daniel Barbu, ministrul bătut cu roșii de protestatari. Demisie după o declarație halucinantă
Articolul următorUMPMV cere identificarea celor care au pactizat cu interlopii: Capitala să fie redată cetățenilor, vinovații – trași la răspundere!