Audienţele online acordate săptămânal de preşedintele Senatului, Anca Dragu, încep joi, prima sesiune urmând să se desfăşoare între orele 16,00 – 18,00.

“Dăm startul sesiunii de audienţe online începând cu joi, 26 ianuarie, între orele 16,00 – 18,00”, a anunţat, marţi, pe Facebook, Anca Dragu.

Cei interesaţi se pot înscrie completând formularul disponibil la adresa https://forms.gle/aTtqzXCFoY9NY7qe7, după care vor fi contactaţi pentru programarea discuţiei.

“Ştiu că împreună putem să dărâmăm toate zidurile dintre Parlament şi cetăţeni şi să construim o Românie mai bună!”, a transmis Dragu.

Săptămâna trecută, ea preciza că îşi doreşte “un dialog deschis, onest şi transparent cu cetăţenii”.

“Am spus de la începutul mandatului că îmi doresc un dialog deschis, onest şi transparent cu cetăţenii şi exact asta voi face, săptămânal, pentru a afla direct de la fiecare dintre voi cum ne putem îmbunătăţi activitatea ca instituţie şi cum vă putem reprezenta cât mai bine în Parlament. Vreau să aflu ideile, sugestiile voastre şi problemele cu care vă confruntaţi pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii. Numai în acest fel consider că putem restabili încrederea cetăţenilor români în Parlament”, scria Dragu, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentLista completă a proiectelor aflate astăzi de pe ordinea de zi a Guvernului
Articolul următorMinistrul Eduard Novak: ”Din constatările de până acum, situaţia actuală din sportul românesc prezintă mai multe probleme”