Zi specială pentru pompierii mehedințeni. ISU Mehedinți a primit drapelul de luptă.

Un pluton de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți a participat pe 13 septembrie la ceremonia de acordare de către Președintele României, Klaus Iohannis, a Drapelelor de Luptă, pentru 11 inspectorate pentru situații de urgență județene, care s-a desfășurat la Palatul Cotroceni.

Drapelul de luptă al unității a fost înmânat inspectorului – șef al ISU Mehedinți, colonel Dragomir Florentin, de către Președintele României, în semn de apreciere față de devotamentul și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă salvatorii români, în îndeplinirea misiunilor destinate protejării cetățenilor și comunităților.

În cadrul evenimentului a avut loc decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență precum și decorarea comandanților detașamentelor participante la stingerea incendiilor din Republica Elenă.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentMUTARE surpriză în PNL după congresul din 25 septembrie! Decizia lui Ludovic Orban, anunțată la Culisele statului paralel
Articolul următorDeputat UDMR: ”Avem nevoie de înfiinţarea unui brand al Munţilor Carpaţi”