Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a vorbit la postul de televiziune Digi24 despre congresul Partidului Național Liberal.

Evenimentul ar avea loc cel mai probabil în toamnă, iar potrivit politicianului liberalii vor să se vadă față în față. Totul însă depinde de cum va evolua situația pandemică.

„Anul 2023 este unul important! Le-am spus colegilor mei: o să fie greu să continuăm dacă nu începem o guvernare foarte bună. În momentul de față lucrurile merg infinit mai bine în coaliție decât se prezintă în spațiul public.

Congresul e programat prin iunie, dar e posibil prin toamnă. N-am discutat până acum de congres. Cert e că e complicat să avem congres dacă situația pandemică continuă. Vrem să avem un congres față în față, nu online. Noi, la partid, avem nevoie de o conducere bună”, a precizat Rareș Bogdan, la postul Digi24.

Întrebat dacă nu cumva se teme pentru funcția sa din partid dacă Ludovic Orban câștigă un nou mandat, Rareș Bogdan a răspuns: „N-am de ce să arunc săgeți acum. Eu nu sunt prim-vicepreședinte PNL pentru că mă pune cineva, ci pentru că mă votează cei din PNL. Vă asigur că nu doresc să ocup neaparat o funcție, ci să facem ceva bine pentru România. E important să rupem România de tranziție”, a mai spus Rareș Bogdan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMIERCURI, ora 18: Premierii care au condus România în ultimii 30 de ani. O radiografie marca Culisele Statului Paralel
Articolul următorMinistrul Mediului a lansat inițiativa ”Vinerea verde”: ”Peste 60% din poluarea în oraşe, cauzată de trafic”