Realitatea PLUS a rezolvat problema cenzurii pentru toată presa din România! Grație demersului trustului de presă Realitatea Media,amenzile CNA nu vor mai fi plătite fără decizia instanței.

Victorie fără precedent în fața cenzurii abuzive a Consiliului Național al Audiovizualului! Curtea de Apel București a confirmat, astăzi, că Realitatea PLUS a avut dreptate! Judecătorii au constatat abuzul Consiliului Național al Audiovizualului, care ceruse suspendarea emisiei Realitatea PLUS timp de 10 minute.

VICTORIE PENTRU REALITATEA PLUS! Emisia NU va mai fi întreruptă! Anca Alexandrescu: “Libertatea presei trebuie să învingă!”

Imagine

Realitatea PLUS lansează și o provocare: CNA să demisioneze dacă trustul nostru de presă va câștiga și recursul!

Mai mult, Realitatea PLUS a rezolvat problema cenzurii pentru toată presa din România! Grație demersului trustului de presă Realitatea Media, amenzile CNA nu vor mai fi plătite fără decizia instanței. 

Articolul precedentGușă: Gabriel Oprea se întoarce în politică, după achitările definitive din justiție. Cine se supără și cine tremură?!
Articolul următorVICTORIE PENTRU REALITATEA PLUS! Emisia NU va mai fi întreruptă! Anca Alexandrescu: “Libertatea presei trebuie să învingă!”