Senatorul UDMR Cseke Attila acuză Guvernul liberal că nu a păstrat legătura cu partidele parlamentare în perioada de gestionare a crizei sanitare, dar şi faptul că în perioada stării de urgenţă “am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit”.

“În loc de această metodă, Executivul şi Ministerul de Interne s-a închis în propriile birouri”, a afirmat reprezentantul UDMR în discursul ţinut la dezbaterea moţiunii îmotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, scrie news.ro.

El a reclamat “bâlbe” făcute de autorităţi, care ar fi afectat imaginea MAI.

“În loc de coerenţă, determinare şi predictibilitate am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit, am avut un lung şir de greşeli şi bâlbe pentru a căror enumerare nu e timp acum”, a mai spus Cseke.

Cseke Attila a susţinut, de asemenea, că Guvernul trebuie să intensifice colaborarea cu Parlamentul şi să ia în calcul părerile specialiştilor în gestionarea epidemiei.

 

Articolul precedentMoțiunea de cenzură împotriva ministrului Vela a fost adoptată
Articolul următor100% TU DECIZI! Mihai Chirica, primarul pasionat de vile, tranzacții în numele fiului de 11 luni