Scandal uriaș la recent inauguratul pod peste Dunăre de la Brăila. Sute de șoferi nu l-au putut traversa în noaptea de luni spre marți, pentru că a fost închis. Oamenii s-ai descurcat cum au putut, iar Compania de Autostrăzi și Infrastructură a dat vina pe constructor, afirmând că acesta nu a considerat că in ziua de 14 august este sărbătoare. În mod normal, circulația pe pod este permisă noaptea în zilele de sărbători legale.

Sute de șoferi revoltați fie au făcut cale întoarsă și s-au dus să ia bacul, fie au așteptat în mașini până dimineață. Conform programului anunțat de autorități, noaptea, traficul pe pod este oprit, dar în weekend-uri și de sărbători legale circulația rămâne deschisă.

Reprezentanții companiei de drumuri au argumentat că podul a fost închis deoarece „constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”, potrivit HotNews.

Oamenii și-au vărsat furia pe rețekeke de socializare: „O mare bătaie de joc”

„Podul peste Dunăre închis pe timpul nopții, asta deși decizia oficială a fost ca în noaptea de 14 spre 15 august podul sa fie deschis! Sute de mașini stau acum la Bac de cel putin 3 ore așteptând momentul sa poată traversa Dunărea!”

“Cineva, încă neasumat, nu a știut să citească o hotarare de Guvern prin care ziua de 14 August a fost declarată zi liberă , care va sa zica Dorei sunt peste tot , in toate domeniile și culmea, noi încă avem pretenții”. 

Reacția CNAIR

Reprezentanții companiei de drumuri spun că podul a fost închis întrucât „constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Suntem lângă o zonă de război. Securitatea la Marea Neagră e în pericol
Articolul următorLiderul UDMR, Kelemen Hunor, nu vrea măsuri de austeritate: „I-am cerut lui Ciolacu să le arunce la gunoi”