PSD se află în topul preferințelor românilor, într-un sondaj de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Partidului Social Democrat, în perioada 15-25 octombrie 2021. Formațiunea condusă de Marcel Ciolacu ar câștiga detașat alegerile, dacă ar avea loc duminica viitoare, cu peste 35%. PNL se situează pe locul al doilea, la mai bine de 10 procente, în timp ce poziția a treia este ocupată de AUR, cu aproape 14% din procente. USR este abia pe 4, cu 12%.

PSD a urcat fulminant în preferințele românilor, în timp ce PNL pierde tot mai mult din încredere, fiind văzut ca fiind principaul responsabil pentru „degringolada”politică actuală. Guvernul e tras la răspundere de români, care nu mai au încrederere că PNL poate duce la îndeplinire promisiunile din campanie.

Referitor la partidul care ar putea salva sistemul de Sănătate din România, respondenții consideră că PSD este partidul salvator, la o distanță de 9 procente de PNL și 20 de USR.

 

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCîmpeanu: De luni, vor putea merge la şcoală sau la grădiniţă peste 2,6 milioane de copii. Doar 10% rămân în online
Articolul următorCum SABOTEAZĂ Vasile Dîncu propriul partid – cifrele care îi aruncă în față EȘECUL. Strategul PSD, din rateu în rateu