Decizie de ultimă oră. Anul acesta ar putea avea loc două comasări ale alegerilor. Potrivit surselor, liderii PNL-PSD au bătut deja palma ca alegerile europarlamentare și cele locale să aibă loc pe 9 iunie. În plus, alegerile parlamentare s-ar putea ține în același timop cu turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Conform unor surse politice, liderii PSD și ai PNL ar fi ajuns la un acord cu privire la o dublă comasare a alegerilor. S-a aflat marți după-amiază, 6 februarie! Astfel, mai-marii celor două partide ce formează actuala coaliție de guvernare s-ar fi înțeles asupra unei comasări a alegerilor, conform Realitatea PLUS.

Și anume: ar fi vorba despre o primă comasare – a alegerilor locale cu cele europarlamentare, pe 9 iunie, iar apoi despre o a doua comasare – a turului 2 al alegerilor prezidențiale, cu alegerile parlamentare, pe 8 decembrie, conform surselor.

Articolul precedentKelemen Hunor, atac la coaliție: Au introdus taxa pe concedii medicale și acum fac concurs care să o scoată. Asta e stabilitate?
Articolul următorKelemen Hunor, despre Diana Șoșoacă și George Simion: Nu mai cresc în sondaje, s-au oprit la 20%, nu au cum să ajungă la guvernare