Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că îşi doreşte ca miercuri, după şedinţa coaliţiei, să anunţe tot calendarul de alegeri.

În timp ce premierul Ciolacu făcea aceste declarații la Palatul Parlamentului, la Cotroceni avea loc o ședință de taină convocată de președintele Klaus Iohannis, care a avut ca subiect tot comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. 

Potrivit informațiilor obținute până la această oră, la întâlnirea de la Palatul Cotroceni au participat judecătoarea CCR, Mihaela Ciochină, cea care a fost și consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis, Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, dar și Marian Neacșu, Secretarul General al Guvernului. 

Această întâlnire are loc în contextul în care Curtea Constituțională va avea decizia finală în eventualitatea în care partidele din opoziție, AUR sau USR, vor ataca pe motiv de neconstituționalitate intenția PSD și PNL de a comasa alegerile.

 

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSondajul care dinamitează clasa politică: pe cine vor românii în Parlamentul European
Articolul următorS-au deblocat negocierile din Coaliție! SURSE: PNL și PSD ar putea avea liste comune la europarlamentare