Șefa Comisiei Europene a avut o declarație care ar putea să îl irite pe liderul rus. Ursula von der Leyen susține că Ucraina va intra în Uniunea Europeană, chiar dacă nu este precizat un orizont de timp.

 

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat că Ucraina este ”una dintre noi şi o dorim în UE”. Oficialul european nu a oferit, însă, un orizont de timp pentru aderare.

Ucraina este ”una dintre noi şi îi dorim în Uniunea Europeană”, a declarat Ursula von der Leyen, într-un interviu pentru Euronews.

”Avem un proces cu Ucraina care este, de exemplu, integrarea pieţei ucrainene în piaţa unică (…) Avem o cooperare foarte strânsă pe reţeaua energetică, de exemplu”, a afirmat von der Leyen.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentKelemen Hunor despre atacurile publice din Coaliție: ”Declaraţiile de presă sunt declaraţii de presă. Ne-am obişnuit în 32 -33 de ani şi bineînţeles trebuie luate aşa”
Articolul următorLiderul UDMR: ”Dacă faceţi un calcul când generaţia mea decreţei va ajunge la vârsta de pensionare, va fi un dezechilibru total”