Ministrul Mediului, Barna Tanczos (UDMR), a declarat luni că nu a fost evaluat în şedinţa coaliţiei de guvernare și că din punctul de vedere al formațiunii maghiare coaliția funcționează.

“Vin aproape săptămânal la discuţiile în coaliţie. Astăzi au fost discuţii standard despre funcţionarea coaliţiei, nu e nicio evaluare. Din punctul nostru de vedere, al UDMR, coaliţia funcţionează”, a spus ministrul Mediului la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă la şedinţa coaliţiei s-a simţit evaluat, acesta a spus: “Eu sunt evaluat în fiecare zi, în fiecare oră, dacă nu pe păduri, pe calitatea aerului; dacă nu pe calitate, pe deşeuri; dacă nu pe deşeuri, pe situaţia din Ucraina. Eu vin în fiecare zi la muncă ca la o evaluare, pentru a face performanţă. (…) Eu, astăzi, în jumătatea de oră pe care am petrecut-o înăuntru, nu am auzit nici remaniere, nici evaluare”.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentLiderul UDMR: Tot PNRR nu poate fi renegociat, punctual. Poţi cere discuţii, dar asta amână punerea în aplicare
Articolul următorMinistrul Barna Tánczos: „Nu există niciun pericol dinspre Ucraina în ceea ce privește calitatea aerului”