Ludovic Orban – președintele PNL a declarat, luni, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Legile Puterii, la Realitatea PLUS, că este vitală încheierea crizei politice. El vede ca soluție optimă refacerea coaliției de guvernare cu USR PLUS.

„Nu există altă variantă decât recacerea coaliției de guvernare. Avem un program, a muncit 7 zile la el. Este vitală încheierea acestei crize care produce prejudicii atât în plan intern cât și extern.

Avem nevoie de un dialog sincer în coaliție. Nu avem nevoie de un guvern minoritar. Trebuie să accelerăm reformele”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, despre sportul preferat al lui Klaus Iohannis: „Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp”

Articolul precedentOrban: „Există frică în partid. Nu-mi vine să cred că Iohannis a pus mâna pe telefon să sune un președinte de organizație să îi spună pe cine să sprijine”
Articolul următorNoul Guvern în viziunea lui Ludovic Orban: „Premier va fi cel care va fi ales președinte al PNL” – Previziuni pentru Cîțu după Congres