MInistrul Dezvoltării, Cseke Attila a declarat luni că nu a fost nicio solicitare legată de faptul ca UDMR să nu continue la guvernare, iar în acordul care se referă la rotativă nu sunt parte. Nu s-a prevăzut nimic de portofoliile deţinute de UDMR, aşa că noi mergem înainte, a mai spus el.

”O să rămân ministru cât decide prim-ministrul să fiu ministru”, a spus ministrul Dezvoltării.

Întrebat despre o surpriză în privinţa rotaţivei în privinţa prezenţie UDMR în continuare în Executiv, ministrul Cseke Attila a arătat că nu s-a discutat o astfel de ipoteză.

Ce a explicat Cseke Attila

”Până în momentul la care discutăm nu s-a dezbătut o asemenea ipoteză, nu a fost nicio solicitare legată de faptul ca UDMR să nu continue la guvernare. De fapt, noi, în acordul acela care se referă la rotativă nu suntem parte. Nu s-a prevăzut nimic de portofoliile deţinute de UDMR, aşa că noi mergem înainte”, a explicat Cseke Attila.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu va fi premier din luna mari, ministrul Dezvoltării a spus: ”Dacă se respect acordul. În acest acord UDMR nu este parte, eu nu pot să îmi exprim un punct de vedere, atâta vreme cât părţile sunt PNL şi PSD”

 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentRomânia cere ca sportivii din Rusia și Belarus să fie interziși la Olimpiadă în 2024. Anunțul făcut de Eduard Novak
Articolul următorClubul de Presă se dezvoltă în ritm accelerat: casele de presă și ziariștii, invitați să se alăture