Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care candidează pe lista UDMR pentru cel de-al cincilea mandat, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu speranţa într-o Europă mai prosperă, pentru pace şi armonie.

“Eu am votat ca oraşul nostru să se dezvolte în continuare, ca să trăim şi armonie şi în pace toate comunităţile din acest oraş şi pentru o Europă mai prosperă, o Românie mai prosperă, un oraş mai prosper”, a declarat Antal Arpad.

Acesta a mai spus că se aşteaptă ca prezenţa la vot să fie mai bună decât la alegerile de acum patru ani.

“Ne aşteptam să avem o prezenţă mai ridicată atât la nivel naţional, cât şi la noi în judeţ, dar se observă faptul că în judeţele din sudul României prezenţa este mai mare. Se pare că s-au trezit mai devreme decât noi, ardelenii, dar sper că până la sfârşitul zilei îi vom ajunge din urmă şi chiar îi vom depăşi”, a mai spus Antal Arpad.

De altfel, edilul a făcut un apel către cetăţenii cu drept de vot să se prezinte la urme, menţionând că “cel care nu votează nu contează”. 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentUn șarpe a „vizitat” o secție de votare din Oltenia. Panicați, oamenii au chemat jandarmii
Articolul următorAlegeri 2024. Răsturnare de ierarhie în România. Date de la sediul Institutului de Sondare a Opiniei Publice