Un alegător mai puțin obișnuit a vizitat o secție de votare din Oltenia: Un șarpe de dimensiuni considerabile pentru speciile de reptile prezente în România a decis să se adăpostească în clădirea unde erau amenajate urnele de vot, stârnind panica celor prezenți.

Incidentul s-a petrecut în comuna Corlatele, județul Dolj. De îndată ce au observat reptila cu preferințe electorale, oamenii au sunat la 112 și au chemat forțele de ordine în ajutor.

Jandarmii au sosit imediat la fața locului, au reușit să prindă șarpele pe care ulterior l-au eliberat afară. Din fericire nici o persoană nu a fost rănită și nu a avut de suferit.

 
 

„În urma unui apel primit prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au fost solicitate astăzi să intervină la Grădinița  din satul Corlate, județul Dolj, în proximitatea secției de votare numărul 384, după ce un șarpe a fost observat în clădire.
Ajunși la adresa indicată, jandarmii au reușit să captureze șarpele, pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, nefiind pusă în pericol nicio persoană.
Reamintim cetățenilor importanța de a anunța autoritățile competente în cazul unor situații similare și de a nu se apropia pentru a fotografia sau îndepărta pe cont propriu reptilele”a transmis Jandarmeria Dolj.

Alegeri locale 2024 LIVE. Ce alegem la scrutinul de astăzi: TOPUL județelor fruntașe. Sectorul din Capitală care conduce detașat – Prezența la vot ora 16:00

 
 
 
Articolul precedentAlegeri locale 2024 LIVE. Ce alegem la scrutinul de astăzi: TOPUL județelor fruntașe. Sectorul din Capitală care conduce detașat – Prezența la vot ora 16:00
Articolul următorPrimarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad: ”Am votat ca oraşul nostru să se dezvolte în continuare, ca să trăim şi armonie şi în pace toate comunităţile din acest oraş”